Domov‎ > ‎Novičke‎ > ‎

Zimsko spanje za medvede

objavljeno: 13. feb. 2012, 11:50 avtor: Jure Klancar   [ posodobljeno 14. feb. 2012, 00:01 ]
No, kar pa seveda ne velja za nas. Mlade, žmohtne hropce polne energije.
Zima je precej obarvana obletniško. A kaj mislim? No to, da se je narod zbudu in če met na svojih obletnicah tut kvalitetno rock ino pop glasbo. Tle smo pa mi zakon. Praktično ne mine teden, da se ne bi prodal.

No, na dan kulture pa smo najprej recitirali Slomškova besedila, potem so nas opozorili, da to najbrž ne bo to. Tko da je Robe recital zaključil z edino vrstico 'a lepše od Urške bilo ni nobene.'. Pa naj še kdo reče, da ne znamo.
Na večer istega dne pa sta se Smrekar in Robe podala v Celje na radio, kjer sta imela en krajši intervju.
Kdor bo uspel poslušat do konca, mu Smrekar časti pir. Pa še Slomškove nabožne napeve bo poslušal eno uro.


URL-ja pripomočka ni bilo mogoče najti.

Na valentinovo soboto smo igrali pustni ples (!?!?!). Kaj češ, tako so se pač odločili na OŠ Črnuče, maske so rajale, straši so đuskali, na koncu pa nas je vse čakala klobasa z zeljem. Jeeeeeeee.

V sredo 15.2 je sicer za marsikoga plačilni dan, da pa ne boš takoj zapravil vseh fičnikov v lokalni oštariji, glej ob 20h na Arena TV intervju in krajši koncert z najbolj kičastimi hropci. Če bomo uspel snemat, ga bomo čez kešn let objavl na spletni strani.

Enkrat sred marca, mislim, da se bo pisalo 18.3. nas lahko srečate v Brunarici pri Podpeškem jezeru, jasno enkrat po 20h zvečer. Predskupina Artznije.
Vabljeni!

Comments