Domov‎ > ‎Novičke‎ > ‎

Vsega po malem ...

objavljeno: 27. apr. 2011, 10:49 avtor: Jure Klancar
Juhej!

No, a sm že kdej omenu, da smo cele legende? Pa da smo carji? Nism?! Jep, če hočš kakšen naš rokopis na porabljenem sekr*t papirju, al pa dišečo prešvicano majco, jehata, tu slou tu lejt.
Prej je blo to tko na lepe oči, zej pa sam še prek tajnice ... A zakva? Ja, a res rabm poudart, da se novi štikl sploh in oh vrti po radijskih postaja, padajo že prvi intervjuji.

No, eden prvih je bil na radiu Kum (Trbovlje, za vse tiste, k ste šprical geografijo), kjer me je na domačem travniku obdelovala brhka Janja Ulaga in sem ji natrosil en kup nesmislov, mal sva se pohecala pa to. Sej bi prpopal posnetek gor, ampak res dvomim da koga zanima. Mam bolj kot arhiv za svojo deco, tko čez 30 let (ko mi bo še zmeri manjkal 10 let do penziona), češ glejte, kaka legeda je bil fotr ;-)

No, zgleda da smo jim bli v najbošljem klubu v mestu všeč, ker ta petek spet nastopamo v Hugotu Barrerri, kjer boste lahko slišali venček uspešnic Zlatka Dobriča (not). Vabljeni, do 22h je vstop đabe, pol pa znajo računat kakšen evrček al pa dva. No, sicer pa ne rabm povedat, da se splača, a ne?

Sam ena pred-napoved, da nas prvo nedeljo v maju lahko pridete pošlušat na Kurešček (zarad mene loh tut po kolenih gor pridete, tko za pokoro), kjer bomo žgal na motozboru.

Še ena stvar, pa te pustim pr miru. Zgleda da bomo maja uspel snemat eno lepo domačo pesmico (frejtonarist se spet nekej poskuša uštult zdravn) z zvenečim naslovom Obarvaj mi dan. Pesem govori o govorečih zvezdah, ki sprašujejo kaj zaboga delajo mati. Svašta Robe rodi.

Pa ne se šparat zvočnike in pejt zdej hit na stran glasba odvrtet si orgazmične zvočne vibracije. Zdravn pa misl kej na nas!
Comments