Domov‎ > ‎Novičke‎ > ‎

Sami koncerti

objavljeno: 13. jun. 2011, 11:17 avtor: Jure Klancar   [ posodobljeno 13. jun. 2011, 22:28 ]
No, najprej nas je čakala odprtih rok hrvaška prestolnica, natančneje stadion Maksimirja.
Koncert Rockomotive. Pardon, mi je ušlo ;-) Koncert Bon Jovija. OK, recenzij ku boga na internetu, na jutubu en kup posnetkov. Čist na kratko bom reku, na odru polno energije, ozvočenje bi blo loh vsaj za faktor 2 močnejš, mal je manjkal pirotehnike. Ampak, glede na to da ni blo glih nabito polno, kr OK. Sploh glede na to, da so u bistvu prvi rokerji, s katerimi sm jest začel kvalitetno musko poslušat. Prej sm bil bl na domačih puncah.
Aja, Robe se je sumljivo velik sukal okrog prostora za invalide. Poj pa mene buzerira, de naj en malčk mnj stročnic požrem. Svašta Robe spusti, ha ha.

Sobota, 11.6, noč na Vrhniki  in veliki koncert. Mel smo precej skupin, med drugim Đinota, pa Pop dizajn. Stavros pa nm je tko publiko zmatrou, da je za nas ostal sam še kkšnga jurja folka. Pa ozvočvalci so bli ob poltretji zjutrej tut že fejst zmatrani, ker se (bo besedah uhosluhcev) ni šlišal pol instrumentov, na odru pa tut ni blo kej boljš. Eeee, je*iga to je cena, če maš tolk predskupin. Drugič bi bli kuj za veselimi harmonkarji, če se da.
Evo, še nekej fotk, de nou kdo reku da nakladam. Sliku je pa govedo od Bora, k je meu za vsak slučaj še meh u desni roki.

Tale petek, 17.6 nas spet lahko srečate na Vrhniki, tokrat pred hotelom Mantova, kjer bomo poleg čebelic odšpilal še kakšno od brendija. Vljudno vableni na hude fante.

Da ne pozabm, 24.6 bo Janković spet mel rahel spanec, so nas povabli u Hugota, ker bi piarovka pa res rada spoznala Čaka. Mogoče bomo pa zašpilal tisto, o palčki od Krokusa?

Evo, tolk. Me mal revma u ta sredn mezinc daje, pa bom kr nehu.


Pa bom, ne.


Evo.


Nehu.


Ajt.


Čau.
Comments