Domov‎ > ‎Novičke‎ > ‎

Obarvaj mi dan

objavljeno: 30. maj 2011, 22:36 avtor: Jure Klancar
Eee, zadnje čase je bilo kar pestro.
Tokrat so bili na sporedu špili zasebne narave. Nazadnje minuli vikend ena 40 letnica. Mi je pa zanimivo, da so pupe (40+/-) bistveno bolj dovzetne za rokenrol, kot dedci. Oni bi pa čebelice, pa take fore. Heh, v začetku julija mamo eno 50 letnico, kjer bo ca. 50 punc in 3 pobje. Po moje bo čista razpaljotka ;-))

Špil na velikem odru na Vrhniki v okviru noči na Vrhniki je potrjen. Zadeva se bo dogajala 11.6 (če mam prou v koledarju zapisan), več o samem dogodgu na Cankarjevih straneh. Uradno vabilo seveda sledi, kuj ko zvem kdaj točno smo na sporedu. Rezervirej si čas, se splača. Aaaaaaaaaaaa............
Ker pa vemo, da nas na Vrhniki nkol niso siti, bomo špilal tut na Dionizovi noči (mislm da v petek 17.6) pred hotelom Mantova. Morm prevert, ipak sm ruralno govedo, pa je Vrhnika zame ku Njujork. Še dobr da picajzli ne svetjo ponoč, bi bil podobn novoletni jelki. Spodej, jasno.

Ammm, mogoče pa zato srbi?

Da pa le nismo taki gnoji, kot marsikdo misl, povem da ta kedn u studiu zaključujemo snemanje nouga štikla Obarvaj mi dan. Potem pa je na vrsti mojster Vaso in njegove čudežne škarjice. Upam sam, de mu nism preveč abaka zjebu, k mi ga je v popravilo prpelu.

To je to. Kej več pa nasledn tedn, k bom vedu kdaj točno se lahko prideš naslajat nad živalsko hudim bendom na Vrhniko. Ajt.
Comments