Domov‎ > ‎Novičke‎ > ‎

Ave Ižanc

objavljeno: 2. maj 2011, 10:36 avtor: Jure Klančar
Aleluja! Al kako gre že ....

Kakor sem omenu prejšn kedn, bomo to nedeljo 8.5.2011 hudo pobožni. Obesli si bomo rožnkrance okol kitar, sezul čevle (bljak!!) in zabaval publiko na motozboru motokluba Ižanc. Zadeva se bo dogajala pri Domu na Kureščku (to ti je od Iga pr Lublan ene 10 minut u hribe). Začetek ob 11h, pijače in jedače bo dovolj, muzika bo pa tut. Sam, se bojim, da bo nategovalec meha čist zagovedu in bo hotu svojo vlačugo nategvat. Bomo vidl, bomo vidl (je večkrat govoru Stivi Vondr)...

Eto, loh ti je žou, da si šou (mater, do tlele se pa tole prima rima - Robe, mislm da je primerno za nov štikl) al pa šla čez praznke na morje, mal svinjarijo s sebe sprat, ker je bil v petek u Barrerri ultra žur. So ble tm tut ščuke in ostale ribe iz Gradaščice pa so se vn metale iz vode, sam de bi vidle to čudo.
N.N. mi je reku, naj napišem da ga ni blo. Ni te blo. OK?

No, se nm junija obeta tut nekej velikega odra na Vrhniški noči. Lan smo mal izvisel, ker je scal k pr norcih, letos upamo veze pr Trontlu.

Aja, Drago (studio Garbiđ) je poklicu, da ma polhn ku*ac risank, in da nas če met v studiu. Me prou zanima, kako je Robe zakluču besedilo tistih pojočih zvezd al kva že.
Comments